Aanbod naaicursussen

Zelf kleding leren maken of juist je kennis uitdiepen?

Naailes wordt gegeven voor beginners en gevorderde naaisters, onder leiding van een ervaren coupeuse. Deze lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten.


De patronen komen onder andere uit modebladen zoals Knipmode, Burda, Trenz of online websites. Deze worden eventueel naar maat aangepast. Tijdens de lessen werkt ieder op eigen niveau en naar eigen tempo.


Het wordt als praktisch ervaren om eigen machine(s) mee te nemen, maar een lock- en naaimachines zijn eventueel beschikbaar.

Lessen zijn op

maandag 19.30 tot 21.30 uur of

woensdag 9.30 tot 11.30 uur in het schildersatelier in het Cultuurhuis te Woudenberg.

*Uitgezonderd feestdagen en schoolvakanties


Kosten: €115,00 per blok van 7 weken


Meer weten? Kijk ook op de website van www.kunstencultuurwoudenberg.nl

Liever privéles volgen?

Les op maat

Individuele les bij het maken van een bijzonder kledingstuk of ander item. We werken dan in overleg samen aan een project of indien gewenst alleen met begeleiding in het maken van een werkstuk.


De lestijden zijn overdag of 's avonds op afspraak. De periode van de lessen zijn projectgebonden maar kunnen ook wekelijks plaatsvinden.


Voor individuele vragen en voor advies kan hiervan ook gebruik gemaakt worden, zodat je zelfstandig verder kunt met je werkstuk.

Maatkleding

Op zoek naar een mooi kledingstuk, maar is dit in de collectie niet te vinden? Een mooie stof gezien en een uniek idee hiervoor? Iets speciaals ontworpen en op je eigen maten (laten) maken?


Voor maatkleding wordt individueel les ingepland om een patroon te ontwikkelen. Daarna kun je deelnemen aan de naailessen of individueel les volgen om je project verder uit te werken, of thuis af te maken.

unsplash